Ο νομικός και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Αριστείδης Καμάρας μιλά για την αλληλεξάρτηση αθλητισμού και πολιτισμού μεταφέροντας την προσωπική του εμπειρία από τη γνωριμία του με ανθρώπους της Τέχνης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης "Όταν το ποδόσφαιρο συναντά την Τέχνη και τους δημιουργούς"
Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ «ΑΡΓΩ» και το «ΕΠΙΣΚΥΡΟΝ» την Παρασκευή 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015, στο ‘Ίδρυμα ΖΗΣΗ, στο κέντρο του Χαλανδρίου.
Σχόλια στην εικονογράφηση της σκηνής της Βαπτίσεως του Χριστού
7 Ιανουαρίου 2024
Παναγιώτα Κατωπόδη, υπ. Δρ. Χριστιανικής Αρχαιολογίας και Τέχνης, Θεολόγος, Συντηρήτρια Έργων Τέχνης, Εικονογράφος Θέμα: Εικόνα της Βαπτίσεως
Το προσωπικό στοιχείο στην αγιογραφία
5 Ιουνίου 2019
Νεκτάριος Μαμάης, Θεολόγος, ζωγράφος, αγιογράφος και υπ. Δρ. Θεολογίας ΕΚΠΑ Θέμα: Ορθόδοξη Εικονογραφία
«Το Ημέτερον Κάλλος: Βυζαντινές Εικόνες από την Θεσσαλονίκη»
15 Φεβρουαρίου 2019
Φλώρα Καραγιάννη, Δρ Βυζαντινολόγος ΥΠΠΟΑ, Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων (ΕΚΒΜΜ)
«Φωτίου Κόντογλου Κυδωνιέως. Φαντασία και χείρ»
27 Απριλίου 2018
Δημήτρης Δ. Τριανταφυλλόπουλος, Καθηγητής Βυζαντινής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Κύπρου Θέμα: Φώτης Κόντογλου